Om Mig


Hvem er jeg?


Navn: Jeppe Andreas Dalsgaard

Erhverv: Totum kropsterapeut og underviser

Født: 18. November 1985

Opvokset i: Snekkersten

Uddannelse:
ManuVision behandler og træner
Leading Energy and Essence practitioner.
Medstifter af Totum – Skolen for Kropsterapi

Yndlingscitat: “Virkeligheden er blot en illusion, omend en meget vedholdende én.” – Albert Einstein

Min Historie


En ærlig følelse…

Mit liv startede ud som de flestes, med en mor, en far, 3 søstre, en kat, en god legekammerat, en skilsmisse, en nødvendig selvstændighed, en usund teenagetilværelse, og så ramte virkeligheden. Jeg har det meste af min ungdom været ham, der har fulgt de andre, og levet tilværelsen med usikkerhed og en følelse af at være ligegyldig. Dem omkring mig beskrev mig som rar, hyggelig og nem at være sammen med, men følelsen indeni var en anden. Jeg kan vel bedst beskrive følelsen som grå. Ingen nuancer eller spontanitet. jeg kunne se resten af mit liv folde sig ud foran mig. 3 år i gymnasiet, 3-5 år på universitetet, et fast job foran computeren, hus, have, volvo og pensionsopsparring. En følelse af intethed.

Efter gymnasiet, gjorde jeg som mange andre, og rejste jorden rundt med nogle venner. Inden afrejse, fik jeg en bog af min søster, som hun synes, jeg skulle læse, mens jeg var væk. Uden nogen intension om at læse den, smed jeg den i tasken og tog afsted. Efter et par uger i Thailand begyndte kedsomheden så småt at komme snigende, og jeg hev fat i bogen alligevel. Jeg var ikke klar over, at det var første skridt på vejen til dér hvor jeg er i dag. Bogen “notes from a friend” af Tony Robbins (som jeg varmt kan anbefale) gav mig en ændring i min virkelighedsopfattelse. Jeg kunne pludselig se, at jeg selv havde magten over mit eget liv og ikke var nødsaget til at følge alle de andre. Jeg kunne starte forfra, med et blank lærred og male det liv jeg ville have. Du har måske haft samme følelse, måske ikke, men det var ikke kun en følelse af selv at kunne vælge uddannelse, job, bolig, kæreste osv. Det var en følelse af at have 100% kontrol over hvorvidt jeg ville være lykkelig eller ulykkelig, rask eller syg, rig eller fattig, klog eller dum, spændende eller kedelig, modig eller bange, åben eller lukket, følsom eller fraværende, kærlig eller kold, nuanceret eller grå. En fantastisk følelse af håb og klarsyn.

En af de vigtigste ting jeg har lært i mit studie er, at du skal vide, hvad du ikke ved før du kan lære det. Sagt med andre ord, så var jeg blevet klar over, at jeg ikke behøvede at gøre det, der var forventet af mig, “det normale”, set med samfundets briller. Jeg valgte i stedet at gøre det der føltes naturligt. I det valg, kom en følelse af at træde ud af slipstrømmen og blive opmærksom på, hvad der havde drevet mig til det sted, jeg var kommet til. Jeg kunne se hvordan dem omkring mig blev ved med at bevæge sig i de samme mønstre, og blive ved med at få de samme resultater. Jeg var blevet givet den største gave i livet, evnen til at handle lystbetinget, og ikke pligtbetinget. Med denne nye bevisthed kunne det kun gå for stærkt med at lære alt det jeg skulle vide for at blive kaptajnen i mit eget liv. Jeg brugte de næste år på at suge al den viden til mig, jeg kunne få. Jeg læste bøger, når jeg sad hjemme i sofaen, hørte lydbøger når jeg var på farten, tog kurser, gik til foredrag, tog webinar osv… alt hvad jeg kunne fylde på kom med. Som en nyfødt ildsjæl, kunne jeg ikke vente med at sprede budskabet og prædike i øst og vest om denne nye fantasktiske indsigt, jeg havde fået. Hele min omgangskreds kunne ikke forstå, hvad det var, jeg prøvede at fortælle dem. Jeg blev typisk mødt af modstand eller en kold skulder. Det var en lang og sej kamp at få respekt og accept af, hvad jeg brændte så inderligt for. Der gik et stykke tid før jeg lærte, at de ikke stod det samme sted som mig. De havde ikke fået den samme indsigt, og var derfor ikke et sted hvor de kunne modtage den information. Under min uddannelse hos ManuVision, lærte jeg, at min virkelighed ikke er den samme som andres. Jeg lærte at slippe tanken om at skulle have ret og tvinge min pointe igennem. I stedet kunne jeg arbejde udfra modtagerens synspunkt og ståsted. Da det skift kom, var det ikke længere en kamp, der holdt mig fast, men et stort skridt i min udvikling

Seneste Blog indlæg


Fodøvelser

Nu står julen for døren, og årets sidste nyhedsbrev fra mig er her. Jeg vil ønske dig og din familie en glædelig jul og et fantastisk år i 2014. Personligt har jeg sat mig store mål for det kommende år, og jeg håber at kunne give dig mange flere gavnlige...

Foredrag på K.U.

På denne hyggelige adventssøndag vil jeg gerne give dig noget helt specielt. Jeg afholdte i fredags et oplæg på Købehavns Universitet for psykologistudiet. Det har jeg filmet, klippet til og lagt ud, så du også har mulighed for at se det. Har du interesse for...

Meditation i en stresset tid.

Nu, hvor julen nærmer sig, kommer flere og flere til at mærke den stress, tiden bærer med sig. En tid hvor vi skal nå lidt mere og har lidt mindre tid til at gøre det i. Nogen er presset af en øget arbejdsbyrde inden ferien og andre af en laaaang liste af julegaver,...

Problemer med hælspore?

Her er en lille ting til dig. Denne simple træningsøvelse kan afhælpe hælspore, så giv den videre til én, der døjer med det, hvis du ikke selv gør...