Tager stress livet af dig? - Sådan afliver du din stress, før den afliver dig...

OPLEVER DU STRESS SYMPTOMER?


Har du svært ved at komme videre?
Er årsagen til din stress et arbejde, som du er økonomisk afhængig af?
Vil du gerne have en måde at komme din stress til livs, uden det kræver de store ændringer?

HER ER MIN GARANTI


Når du har gennemgået et behandlingsforløb, har du:

Fået hul til din stress og kan begynde at se symptomerne aftage.
Fået redskaber til at stå stærkere i din situation
Fået opmærksomhed på dine gamle mønstre, så du fremover kan udgå dem.

Jeg viste ikke jeg var stresset, før jeg kollapsede. Når jeg tænker tilbage, forstår jeg ikke helt at jeg skulle helt der ud, før jeg tog det alvorligt. Nu ved jeg at jeg aldrig kommer derud igen. Tak! Henriette

Jeg er dybt taknemmelig over den effekt det har haft på mig. Jeg er kommet ud af den spiral jeg befandt mig i, og kan nu være i mit job med glæde og mere energi. Jan

Mit bedste råd til dig…

Det er manglen på de små pauser, der er grunden til, at meditation er blevet så populært. Det er en effektiv måde at tage en fordøjelsespause og tømme hovedet. Der er mange forskellige måder at meditere på, og endnu flere fordomme om hvad det er, og hvem der gør det. Meditation er hel enkel en fokuseret pause, men med et fokus på dig selv, og ikke din omverden.

 

Det vigtigste når du skal ud af stress 


Der er én ting der er vigtigere en alle andre, i arbejdet med stress. Det er åndedrættet. Og hvorfor så det? – Åndedrættet er den mest livsvigtige funktion vores krop har. Vi kan ikke klare os mere end et par minutter uden ilt. Men det her vil måske overraske dig. Vi kan overleve på helt ned til 15% af vores lungkapacitet. Hvis vi antager at du kun bruger 15% af din lungekapasitet, hvordan tror du så du vil få det hvis vi ændrede det til 100%?Ilt giver liv til vores celler og spiller en kæmpe rolle for vores energi og fysiske processor, som holder os sunde og raske.

I et behandlingsforløb arbejder jeg med at gøre dig bevidst om dit åndedræt og skabe plads til det. Åndedrættet er det vigtigste når vi skal have kontakt til kroppen og de gamle spændinger der sidder og blokkere. Når der er skabt plads til åndedrættet, så er der kontakt til kroppen og følelserne, og der er nu at vi kan begynde at tømme ud i de gamle uforløste tanker, følelser og indtryk.

Vejrtrækningsøvelse:

Ved indåndning:
Træk vejret gennem næsen – “slå næseborene nu” og træk vejret grådigt ind. Helt ned til navlen!

Ved udåndning:
Lad kæben hænge og lad udåndingen komme som et dybt suk.

Gør det 10 gange og mærk forskellen i kroppen.

STRESS PAKKERNE


Behandlingerne:

Et stressbehandlingsforløb hos mig indebærer et hvis antal behandlinger, hvor vi arbejder med kroppen og psyken. Behandlingen er kropsterapeutisk behandling af hele kroppen, men især nakken, skuldrene og lænden, da det er de områder i kroppen der spænder op i stressede perioder. Når du får løsnet op i disse områder kan det give en snurrende og summende fornemmelse i hele kroppen. Efterfølgende er musklerne mere afslappet og de gamle spændninger aftaget.

Behandlinger vil blive med ca. 3 ugers mellemrum.

Er du sygemeldt med stress, kan behandlingerne ligge tættere, da de arbejdsrelaterede indtryk ikke er en faktor i denne periode. De 5 behandlinger kan derfor lægges indenfor 8 uger.

 

Bonus:

Du vil udover behandlingerne få nogle træningsvideo. Træningsøvelserne stimulere kroppens naturlige restitutionsprocess og øger åndedrætskapaciteten. Du får meditationsøvelser, der dels kan give dig metale pauser i hverdagen, men også hjælpe dig til at slippe tankerne. Du får 2 vejrtrækningsøvelser, som stimulere dit nervesystem til at slappe af og give energi ud i alle cellerne.

 

 

Basispakken

Til det basale behov
kr.2750,-
  • 3 stressbehandlinger

  • 2 effektive træningsvideoer
  • 1 fantastisk meditationsøvelse

Storpakken

Den store omgang
kr. 7950,-
  • 10 stressbehandlinger

  • 4 effektive træningsvideoer
  • 3 fantastiske meditations øvelser
  • 2 gode vejrtrækningsøvelser

OM STRESS


Hvad er stress?

Stress er, som mange tror, ikke en skidt ting. Det er kun når vi ikke er i stand til afstresse igen, at det bliver problematisk. Vi har evnen til at stresse vores system når vi skal yde noget ekstra eller handle hurtigt. Tænk på urmennesket der bliver jagtet. Han skal kunne handle hurtig, så kroppen begynder at sprøjte adrenalin ud i blodet, hjertet begynder at slå hurtigere og han kan yde mere. Han vil være mere fokuseret og har større mulighed for overlevelse når han flygte, men når han undsluppet sine fjender, kan hjertet og resten af systemet slappe af og kroppen kan begynde sin restitution. Denne form for stress er fysisk stress, hvorimod det vi oplever i dag, i vores samfund, er metal stress. Men på samme måde som kortvarig fysisk stress kan gøre dig mere fokuseret, kan en langvarig mental stress, gøre at din krop bliver permanent spændt op. Uanset hvilken årsag der er til din stress, så sætter det sig som et aftryk i kroppen. Dette aftryk kan forløses og når det bliver det, mærker du det mentalt og følelsesmæssigt. Først kommer det fastfrossede aftryk til udtryk i følelserne, som oftest i gråd, men kan også komme som vrede og latter. Dernæst mærkes det mentalt. Jeg hører det oftest som en evne til at kunne se klart og handle derefter, eller overskud til at være tilstede med de nærmeste.

Jeg vil prøve at forklare nogle af de generelle forhold i vores samfund der spiller en stor rolle ift. sanse stimulering og der igennem stress.

Vi lever i en kultur, der har udviklet sig ekstrem hurtig over de sidste 30 år, og vi kan ikke følge med på det kropslige plan. For 100 år siden havde vi typisk et arbejde fra morgen til aften i et tempo, hvor man kunne være med. Efter arbejde kunne man være sammen med sin familie, uden forstyrrende medier der trak i opmærksomheden. Der blev snakket og grinet ved middagsbordet. I dette tidsrum var der plads til at være i en følelsesmæssig kontakt med sig selv og sine nærmeste.

For 30 år siden begyndte computeren for alvor at tage sit indtog på arbejdspladserne, og arbejdsprocesserne skulle gå hurtigere end hidtil. På hjemmefronten var der måske stadig tid til samme nærvær ved spisebordet, men aftenerne blev i større grad foran husalteret.

Det, der er sket de sidste 30 år, er, at teknologien har gjort os mere og mere forbundet. Alt det, vi før kunne lade ligge på arbejdet, har vi nu liggende i vores lomme. De små pauser vi før har haft til at stirre tomt ud i luften, når vi eksempelvis stod og ventede på toget, bliver nu brugt på at tjekke arbejdsmail. Når vi laver mad, er det med Ipad’en og nyhederne på køkkenbordet. Selv når du er på toilettet…. Du ved, hvad jeg mener. Vores små naturlige meditative pauser i løbet af dagen er taget fra os. Næste gang du skal med toget, så prøv at observer de andre på perronen og i toget. Hvor mange sidder bare og er med sine tanker, uden at de bliver påvirket at musik eller facebook på mobilen. Det er i de små pauser vi mærker os selv, og derved også bliver opmærksomme på de behov vi har. Derudover stiller alle de sanseindtryk, vi har i løbet af en dag, større og større krav til vores fordøjelse af både det følelsesmæssige og vores tankevirksomhed.

 

 

Danskere med alvorlige stresssymptomer - hver dag!

%

Andel af angst og depression tilfælde, der er forsaget af ubehandlet stress.

Danskere dør hvert år af stress

Totum klinikken.
Frederiksborggade 11, 2 sal
1360 København K

Nærmeste parkering er P-huset under Israels Plads, kun 200 meter fra klinikken.

Totum Klinikken

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?


Det er meget nemt. Du bestiller bare en tid til den første behandling og betaler når du kommer.

Du vil allerede i din bekræftelses mail få den første meditationsøvelse, så du kan komme igang med det samme.

Du vil efter første behandling, få adgang til træningsvideoer, vejrtrækningsøvelserne og de sidste meditationer.